Blog

Paintless dent removal

Paintless Dent Removal

În acest articol îți vom detalia ce înseamnă și ce presupune tehnica PDR, astfel încât să înțelegi de ce ar trebui să alegi această tehnică și de ce este cea mai bună alegere pentru tine în anumite situații.

CE ESTE PAINTLESS DENT REMOVAL?
Este o metodă de îndreptare a loviturilor minore sau a celor provocate de grindină fără a fi necesară revopsirea, atâta timp cât suprafața vopselei este intactă.

CARE SUNT BENEFICIILE PDR?
Cel mai important beneficiu este calitatea.

Aceasta este cea mai la îndemână metoda pe care o poți folosi, dacă vrei ca mașina ta să revină în starea inițială ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Nu este necesară sudură, chituirea, revopsirea etc., deoarece vopseaua ta originală nu este afectată.

Eficientă în timp reprezintă un alt avantaj. O lovitură normală poate fi reparată în mai puțin de o oră.

VOPSEAUA MAȘINII VA FI AFECTATĂ?
Răspunsul este NU. Vopselele din zilele noastre sunt foarte flexibile și nu vor fi afectate în niciun fel prin această metodă.

PDR este singura soluție pentru a repara o lovitură ușoară astfel încât să păstreze vopseaua originală.

URMELE DE LOVITURI ALE MAȘINII MELE VOR DISPĂREA 100%?
În ceea ce privește loviturile minore, în cele mai multe cazuri, DA.

Cu cât este lovitura mai adâncă, cu atât este mai dificilă de reparat. Chiar și la îndoiturile mari, odată ce le-am reparat, oamenii sunt cu adevărat uimiți de rezultat.

De cele mai multe ori, le explicăm clienților cum vor arăta loviturile lor reparate chiar înainte de a începe, de aici și uimirea lor. De cele mai multe ori, aceștia cred că exagerăm.

URMELE DE LOVITURI VOR REVENI LA LOC?
Cu siguranță NU.

Odată ce o urmă de lovitură a fost înlăturată corespunzător prin metoda PDR, nu mai revine niciodată.

Cele mai multe lovituri reparate în mod convențional dezvoltă un inel în jurul urmei de lovituri la 3-6 luni de la reparație. Acesta nu este cazul în nicio situație cu metoda PDR realizată corespunzător.

POATE FI REPARATĂ ORICE URMĂ DE LOVITURĂ?
Răspunsul este NU.

Cei mai importanți factori în determinarea gradului de dificultate în ceea ce privește repararea unei lovituri prin tehnica PDR, sunt gradul de adâncime și localizarea urmei de lovitură.

Urmele de mărimea unei farfurii normale sau mai mari pot fi reparate cu succes, cu condiția să nu fie prea adâncă lovitură. Pe de altă parte, unele urme de lovituri care sunt atât de mici cât o monedă, dar foarte adânci, nu pot fi fixate prin această metodă, deoarece metalul ar fi forțat excesiv.

Vopseaua fisuată poate fi de asemenea o indicație cum că o urmă de lovitură ar fi prea adâncă. Cele mai comune urme de lovituri reparate sunt de mărimea unei mingi de golf.

Aproximativ 95% dintre urmele de lovituri minore pot fi reparate, celelalte 5% neputând fi reparate datorită adâncimii și localizării acestora.

POATE TEHNICA PDR SĂ MĂ AJUTE SĂ ÎMI VÂND MAȘINA?
Ai auzit vreodată de expresia „Imaginea înseamnă totul?”

Majoritatea oamenilor judecă o mașină în funcție de aparența ei. Dacă arată bine, ei presupun că cineva a avut grijă de ea.

Dacă îți vinzi mașina, PDR este una dintre cele mai bune soluții pentru a avea cât mai mulți prospecți și o vânzare rapidă!

Așadar, dacă vrei să îți repari caroseria și vrei ca mașina ta să își păstreze valoarea și originalitatea, alege întotdeauna tehnică PDR!

Paintless Dent Removal


Smart Fix | Copyright © | Toate drepturile rezervate.
Web Design made with ❤️ by the NRGO team.